Käytetty: Mercedes-Benz E 300 Bluetec Hybrid (24 900€) - Terveisiä Ruotsiin

10.08.2020
35 514 Näkymät

Tuulilasin käytettyjen autojen sarjassa tutustumme vuoden 2013 E 300 dieselhybridi-Mercedekseen, joka on tuotu käytettynä Ruotsista. Kilometreihinsä nähden auto on hyvässä kunnossa, ja etenkin ylimääräisestä ruostesuojauksesta on annettava pisteet.
Mercedes-Benz E 300 Bluetec Hybrid
Mittarilukema: 135 000 km
Käyttöönotto: 13.8.2013
Hintapyynti autoliikkeessä: 24 900 €
Tilaa Tuulilasin FIstream-kanava ja muista tykätä videosta, jos pidit siitä!

Muista Tuulilasi myös verkossa osoitteessa www.tuulilasi.fi/ ja käy tykkäämässä meitä Facessa: facebook.com/Tuulilasi/

Tuulilasi-fi-sivustolta löydät kaikki autoalan tärkeimmät uutiset ja voit lukea viimeisimmät koeajot. Pysyt parhaiten kärryllä automaailman tapahtumista, jos tykkäät Tuulilasin Facebook-sivusta.

Kommentteja
 • Sen ikäinen mercedes, että kohta akusto tulee käyttöiän päähän. Uusi akusto maksaa semmoset 15.000€

  Tappio LopullinenTappio Lopullinen5 kuukautta sitten
  • Ei tässä mallissa kylläkään kun ei tässä varsinaista akustoa lainkaan ole. Uusi ajoakku maksoi muistaakseni 4-500€ kun isäukolla uusittiin 330tkm ajettuna. Tämän ja nyky plugin-hybridien kanssa ei ole muuta yhteyttä enää kuin sana hybrid.

   miskavaamiskavaa5 kuukautta sitten
 • Ei nappaa ei. Hintapyyntö on tosi kova eli ilmaa tuossa on paljon. Auton todellinen arvo kun pyörii 18k paikkeilla. Eikä noista ruostesuoj ole paljon hyötyä jos pohjaan ei koske. Autoa voisi kutsua vaikka näin, liian vanha, kallis ja epäkäytännöllinen.

  pp7502pp75025 kuukautta sitten
 • 4:14 peseekö se Jouni etulasia kattoluukku auki

  5anttu5anttu5 kuukautta sitten
 • Tämmönen taitaa olla teemu peltolalla driftingissä luisupulkkana, kilpurin koriksi ihan jepa mutta käyttöautona vanha premium on sama ku ampuis itteensä jalkaan

  NikoNiko5 kuukautta sitten
  • Niin no tuon aikaisessa mersun hybridissä ”ajoakku” on vain hieman tavallista akkua erilainen ja sillä pääsee parhaimmillaankin uutenakin max parin kilometrin matkan. Hintaa ajoakulla on muistaakseni noin 4-500€. Tämä hybridi on verrattavissa enemmän sähköavusteiseen fillariin kuin nykymuodin mukaiseen seinästä ladattavaan hybridiin. Avustaa kaupungilla liikkumisessa kiihdytyksissä ja lataa jarrutuksissa sitä pientä akkua seuraavaa kiihdytystä varten. Säästää kaupungissa mutta maantieajossa auto on ihan sama vehje kuin 250cdi. Eikä yhden tällaisen 200tkm ajokokemuksella ole kovin itseään jalkaan ampumista kun auton varsinaiset korjaukset oli välillä 150tkm-> 350tkm huikeat 600€ luokkaa yhteensä. Toinen oli ajoakku, toinen vika oli joku paineanturi, joka aiheutti nykivää menoa. Muuten normihuolloilla longlifena mentiin. Todellinen pitkän ajan seka-ajon kulutus oli 5,6litraa/sadalle. Eli siis tässä yksilössä ei ole mitään vikaa akkuun liittyen vaan kyseessä on mersun ensimmäisen hybridin toimintalogiikka. Nykyisillä termeillä tuota varmaan kutsuttaisiin jo kevythybridiksi.

   miskavaamiskavaa5 kuukautta sitten
  • @Niko Ymmärtänet että toimittaja tarkoittaa ettei autolla pääse enää valmistajan ilmoittamiin lukemiin, koska auton hybridiakusto kaipaa jo vaihtoa. Voit jo itse todeta tämän akkuongelman esimerkiksi testaamalla kuinka hyvin yli 5v vanha puhelimesi pitää virtaa. Kyllä, ei enää samallatapaa kuin uutena. Yleensäottaen tässä on hyvä esimerkki siitä, etteivät sähköautot ole yhtä pitkäikäisiä kuin polttomoottoriautot, ilman akkukennostojen vaihtoa. Autolla voi silti moitteitta ajaa, siinä on mersun 2.1l dieselmoottori joka vie maantiellä ehkä n.5litraa? Se ei ole Niko suuri kulutus.

   JuhaJuha5 kuukautta sitten
  • Onhan tuossa jo nyt vika kuten videosta käy ilmi (ajoakku) niin ja suuri kulutus mikä ei ole hybridille ominaista. Premiumit on hyviä joo mutta korjata saa että pysyykin premiumina eikä vikapommina

   NikoNiko5 kuukautta sitten
  • 7vuotias vanha? Mielestäni koriltaan lähinnä uutta vastaava. Muuttuuko uusi premium yli viisivuotiaana huonoksi premiumiksi? Vai pitääkö ostaa ei-premium merkki, kun autolla on ikää enemmän kuin 2v? Ei ollut vain mitään tolkkua tuossa kommentissasi. Kuinka monta autoa Niko on ehtinyt omistamaan? Vai oletko vasta säästänyt ajokorttiasi varten?

   JuhaJuha5 kuukautta sitten
 • Millainen on toimittajan mainitsema " villi korjaamo".

  cherry mancherry man5 kuukautta sitten
 • Mikä maalipinnan paksuus mittari teillä on käytössä tuulilasilla. Merkki ja malli?

  Viljami InkinenViljami Inkinen5 kuukautta sitten
 • Ottakaa tarkastukseen niitä 500-5k autoja ni niitä on paljon kiinnostavampi katella...

  Moikka MoikkaMoikka Moikka5 kuukautta sitten
  • Skoda Octavia löytyy. 1999, 650 tkm, yksi omistaja ja täysi huoltokirja

   GibbonGibbon5 kuukautta sitten
 • Ei siinä mitään, mutta ihan hirveähän tuo on sisältä. Hintaakin riittää kauppiaalla runsaasti.

  evokki0075evokki00755 kuukautta sitten
 • Vanhoja autoja enemmän! Ihmiset on köyhiä

  Bur ZumBur Zum5 kuukautta sitten
  • Ei näköjään sulla paljoa tietoa siitä että osa vanhoista autoista on paljon arvokkaampia kuin esim joku uusi KIA.. Vaikkapa Mb 500E/E500 W124 hintaa 30te ja vm 90-95

   Rc Suomi VideoitaRc Suomi Videoita5 kuukautta sitten
 • Toyota hcr 7 litraa bensaa satasella, että semmosia hybridejä. Voipi olla tuossa mersussa samaa luokkaa.

  Mikko KorpelaMikko Korpela5 kuukautta sitten
  • Meidän 02 vuoden mondeolla menee 7l satasella pätkäajos ja on iha yhtä laiska ku semmonen ch-r, sukulaisella on jo toinen liisari ch-r ku kilsat tulee täyteen nopeesti 😁 tässä uusimmassa on sentää 180hv että kai sillä jo ehtii.

   NikoNiko5 kuukautta sitten
 • En ostaisi vanhaa hybridiä. 7-8 vuoden ikäisinä sähkömoottori a, ei toimi, b ei liikuta autoa juurikaan vaan on lisäämässä ainoastaan auton elopainoa ja kasvattamassa bensankulutusta.

  gas-powered-crusadergas-powered-crusader5 kuukautta sitten
  • @gas-powered-crusader se on hieno lukea näitä "mutu" juttuja kuulin joltain ja näin se on. No pihassa on 15 vuoden ikäinen Prius, kulkee ja kuluttaa ihan saman mitä uutenakin 5 kesällä ja 6 talvella bensaa. Alkuperäinen akku ja kulkee sen 1-2km edelleen pelkällä sähköllä, se kestää koko auton iän johan tuo joutaa 5 vuoden sisällä paaliin! Ihan ei ole miljoonaa vielä mittarissa!

   april7april73 kuukautta sitten
  • @Jonttula se akustohan noissa se ongelma onkin ja sen vaihtaminen maksaakin vähintään sen puolet auton arvosta. Kivan seikan jälleenmyyjätkin jättää kertomatta asiakkaille, että vaikka olis hybridi niin jos akusto menee niin eipä toimikaan pelkällä polttomoottorilla auto. Sen takia hybridien ja sähköautojen elinkaari tulee olemaan lyhyt ja hyväkuntoisia menee romikselle moottoriensa ja korinsa puolesta.

   Zimba CattiusZimba Cattius5 kuukautta sitten
  • @gas-powered-crusader Ei suinkaan. On ihan selvää että kun lyödään komponentteja lisää kokonaisuuteen niin luotettavuus kärsii. Sekin ihan matemaattinen sääntö. Yhtäkaikki mistä tää lähti niin en mä vanhaa hybridiä olis ostamatta moottorien takia.. enemmän mua häiritsis akusto 7-8 vuoden ikäsenä..

   JonttulaJonttula5 kuukautta sitten
  • @Jonttula Minuakin harmittaisi yrittää päästä eroon vanhasta hybridistä. Sähköasentajan mielestä varmaan pelkkä polttomoottori on vähemmän luotettava kuin polttomoottori+hybridi -yhdistelmä.

   gas-powered-crusadergas-powered-crusader5 kuukautta sitten
  • @gas-powered-crusader En ainuttakaan. Satun olemaan sähkö-asentaja ja sähkömoottorien perustekniikka on varsin hyvin korvien välissä. Kuinka usein olet kuullut että sähkömoottoreita vaihdetaan hybrideissä/sähköautoissa?.. aivan.. eipä juurikaan. 2000luvun alun ekat hybridit menee samoilla moottoreilla edelleen. Sen sijaan akustoja vaihdellaan vähä välin tesloissa ja kaikissa muissakin sähkövatkaimissa.. Enkä mä ole mikään viherpiipertäjä.. mulle on aivan sama mitä me tonne ilmaan päästetään. Itse ajan ihan rehellisesti bensa-autolla joka vie enemmän kuin tarpeeks.

   JonttulaJonttula5 kuukautta sitten
 • Olisi hyvä jos jatkossa videon lopussa tulisi ruutuun kaikki huomioitavat kohdat. Erityiset miinukset ja plussat.

  LuotajuLuotaju5 kuukautta sitten
 • Erittäin usein näkee näitä kalliita premiumi-käytettyjä, joihin on kuitenkin ostettu halvimmat renkaat mitä löytyy. Ei mitään järkeä säästää muutama satanen ja pilata ajo-ominaisuudet ja turvallisuus.

  kurttugkurttug5 kuukautta sitten
  • @kurttug Ei pitäisikään olla yhtä ja ainoaa oikeaa rengasmerkkiä. Michelinien nimeen vannovia on paljon, eikä muuta sulata. Halvoissa renkaissa on varmasti paljon täyttä pashaa. Itse ostin tänä keväänä elämäni ensimmäiset halpikset, Landsail Qirin 990, todella positiivinen yllätys. Pitoa riittää sateella, mutkissa, hiljaiset jne. Ei mitään tilanteita. Contit, Nokia ja Hankook suurimmat pettymykset kesärenkaissani. Sulivat alta, kai niissä oli hienot ominaisuudet.. Moni halpiksi parjaava ei ole koskaan omistanut sellaisia ja halvimmat ostamalla pitäisi jo arvata mitä ne on..

   Jansku 78Jansku 785 kuukautta sitten
  • @Jansku 78 Ei ole olemassa ainutta oikeaa rengasmerkkiä, mutta GT radialeja en osta toiste. Ostin kerran halpaan autoon GT radialit ja märkäpito oli pelottavan huono.

   kurttugkurttug5 kuukautta sitten
  • Ne on ne vaihtoautoliikkeet jotka laittelee nuita pingpong kumeja, mersun edellinen omistaja varmaan vienyt vaihtoon loppuunajetuilla renkailla, siihen kuvioon ei sovi mitkään contin kumit jos on ahneilla voiton maksimointi mielessä(vaihtoautoliikkeet)

   NikoNiko5 kuukautta sitten
  • Tätä samaa olen ihmetellyt itsekin. Jos ei ole varaa ajaa ja ylläpitää premium-autoa, niin ei kannattaisi lähtökohtaisesti edes ostaa sellaista. Seuraavaa omistajaa voi vituttaa, jos jossain 200+ hevosvoimaisessa sporttisessa autossa on alla lähinnä muovia muistuttavat linglong-pingpongit. Veikkaanpa, että tässä tapauksessa edellinen omistaja on tehnyt vain peliliikkeen ja ostanut myyntiä varten jotkut halvat nakit alle, jotta autoliike ei voisi kammeta vaihdokin hintaa alaspäin huonojen kumien takia.

   HenkkaWRCHenkkaWRC5 kuukautta sitten
  • Olen eri mieltä. Mutta kerro ihmeessä se ainut ja oikea rengasmerkkisi.

   Jansku 78Jansku 785 kuukautta sitten
 • Kunnon pappaauto

  Retkeilijä MiesRetkeilijä Mies5 kuukautta sitten
  • Kyllä tuosta nuorisollekkin auton saa jos laikkaa jouset tai puhkoo pussit. Sit jotkin kivat isot vanteet nii siitä:)

   Rc Suomi VideoitaRc Suomi Videoita5 kuukautta sitten
  • Toki mielummin tällainen arvoauto kuin loppuunpoljettu, lintulaudalla varustettu teinilintta tai mölysubaru. Kyllä tosin nekin kummasti lopulta näihin vaihtuvat,..kun kuskille tulee ikää lisää.

   JuhaJuha5 kuukautta sitten
 • 1:53 Teslan mittapuulla tuo asemointi olisi erinomainen. Mersussa ongelma. 😄

  epattoepatto5 kuukautta sitten
 • Halvempia autoja! 4000-8000e

  jekku #jekku #5 kuukautta sitten
  • @Turboahdettu Mersu köyhä

   Joku UkkoJoku Ukko5 kuukautta sitten
  • 1000-1500€

   Turboahdettu MersuTurboahdettu Mersu5 kuukautta sitten
 • Psa konsernin motit pösöllä tapas pukkaa öljyt pihalle pakkasella kartanolle entä renu mersu 😂😂😂😂

  SEGE KSEGE K5 kuukautta sitten
  • Tuossa mersussa ei ole renaultin mottia. Alle kaks litraset moottorit on renultin valmistamia. Näyttää nekin pelaavan mutta en itse niihin kyllä sekaantuis. Noin 300tonnia näyttäs olevan max kilometrit rellun moottorille ja sen jälkeen saa laittaa uuden motin.

   AurauskulmaAurauskulma2 kuukautta sitten
 • Ransakalainen bulla 😂😂😂

  SEGE KSEGE K5 kuukautta sitten
 • Jaa taas renu mersu hyvä

  SEGE KSEGE K5 kuukautta sitten
  • Ei ole renaultin myllyä tuossa. Alle kaks litrasissa on renaultin motti ja ne kiertäsin kaukaa.

   AurauskulmaAurauskulma2 kuukautta sitten
  • Mitä renua tossa nyt on?

   Petri MaljanenPetri Maljanen5 kuukautta sitten
 • Koska hot wings videoo?

  Matthew DicksonMatthew Dickson5 kuukautta sitten
  • Sitten kun on 22k tilaajaa täynnä

   bossmanintuoksuinenmarkoboybossmanintuoksuinenmarkoboy5 kuukautta sitten
  • Jannu viljelee tätä joka kanavalle

   SakariSakari5 kuukautta sitten
 • En ostais, kuluneet nastat mukana

  Johnny DongJohnny Dong5 kuukautta sitten
 • Vika

  Johnny DongJohnny Dong5 kuukautta sitten
 • Koska tulee 600000 ajettu väyrynen.

  röimiesröimies5 kuukautta sitten
  • @Turboahdettu Supra no jos ei huumoria ymmärrä niin tuu vaan nolaan tänne ittes.

   mampemampe5 kuukautta sitten
  • @mampe kyllä se moottori ei ilman koria voimansiirtoa ja renkaita liiku yhtään mihinkään 😂😂 olkoot vaikka kuinka perkeleen luja om69420

   Turboahdettu SupraTurboahdettu Supra5 kuukautta sitten
  • @TheBenz kyllä ajelin tuossa taannoin kaverin 500tkm ajetulla väyrysellä niin täytyy sanoa että oli auto alla.

   mampemampe5 kuukautta sitten
  • @Kanto Maailman paras auto. Pientä ajan patinaa koreissa, mutta eise menoa haittaa :) t. W210

   TheBenzTheBenz5 kuukautta sitten
  • Kori ehkä ruostunut ympäriltä mutta moottori jatkaa matkaa 😎

   mampemampe5 kuukautta sitten
 • kamerahenkilö olis halunnu selfiee, mutta ei päässy videolle :/

  GepoGepo5 kuukautta sitten
 • Artulla aina sama paita :^D

  A VA V5 kuukautta sitten
  • Jos näitä 4 kuvataan saman päivän aikana

   OBBAOBBA5 kuukautta sitten
  • Speedhooked

   ribberribber5 kuukautta sitten
  • Tässäpä palautetta Tuulilasin toimitukselle: Seuraavana kuvauspäivänä sit Artulle matkalaukullinen paitoja mukaan, niin voi vaihtaa aina tunnin välein uuden paidan uutta jaksoa varten. :D

   HenkkaWRCHenkkaWRC5 kuukautta sitten
 • Voisin vaikka ostaakin, jos olisin 50v ja perheellinen. 😆 Se, että meneekö tuo dieselillä vai sähköllä on aivan yks hailee. En ole sähköautoja tai ympäristönsuojelua vastaan, mutta oma mielipiteeni on, että näiden 50km rangella varustettujen pilipali-plugareiden idea on vain kiertää veroja. Omistaja saa dieselin suorituskyvyn ja Traficomilla taputetaan karvaisia käsiä yhteen, miten tämäkin auto pelastaa maailman. Valmistaja on ilmoittanut kulutuksen olevan luokkaa 0,8l/100km ja co2-päästöt 20g/km, mutta todellisuudessa ne ovat ihan tavallisen dieselin luokkaa. 😁

  HenkkaWRCHenkkaWRC5 kuukautta sitten
  • Menee tuo ihan nuorisollakin kun laikkaa jouset tai puhkoo pussit. Sitten jotku mahdollisimman isot vanteet nii siinä on valmis nuoriso Mersu:)

   Rc Suomi VideoitaRc Suomi Videoita5 kuukautta sitten
  • Kyllä se 50km kantama riittää surimmalle osalle suomalaisia päivittäisiin ajoihin että hyvinkin suuri hyöty saavutettavissa, toki mielestäni nuo kulutuslukemat paperilla voisivat ollaa vähän korkeammaksi merkattuja

   MD TaffelMD Taffel5 kuukautta sitten
  • Jos en ihan väärässä ole niin tämä taitaa olla yksi mersun ekoja hybridejä. Varmaan mersullekkin ollut ”harjoittelua” hybridi autoilusta tämän auton kanssa. Nykyään rangelta ja muilta omimaisuuksilta paljon parempia.

   TheLeewi98TheLeewi985 kuukautta sitten
  • Hybridin idea on kerätä jarrutusenergiaa talteen, joka vaikuttaa kaupunkiajossa selvästi kulutukseen.

   kurttugkurttug5 kuukautta sitten
  • @allu tuppurainen Mitäs se rölli täällä muita pöljäks haukkuu?

   Dirty DieselDirty Diesel5 kuukautta sitten
 • Eka!

  G@me0verG@me0ver5 kuukautta sitten
 • Toka

  eramaankulkijaeramaankulkija5 kuukautta sitten
 • 2:08 Italialainen autokorjaamo

  teme007teme0075 kuukautta sitten
FIstream